Anette Karlsson Aidosti Kiinnostunut

Kaikki blogit puheenaiheesta Aku Ankka

Julkinen palaute Sanoma Oy:lle ja Postille

Peruin juuri Aku Ankka –lehden tilauksen ja se on iso juttu. Lehti tilattiin meille jo ennen ensimmäisen lapsen syntymää ja se on tullut meille katkeamatta myös ulkomailla asumisen ajan. Kaikki kuitenkin muuttui tämän vuoden alussa. Olen vihainen ja turhautunut ja koska Sanoma-konserni on poistanut nettisivuiltaan palautteenantomahdollisuuden, annan palautteen nyt julkisesti.

Suomettumisen aika ei ole ohi

 

Aku Ankan toimituksen päätös sensuroida Rion tunnetuiman patsaan mukaelman uusimman pokkarin  kannesta herättäsi lähinnä hilpeyttä jos ei olis kyseessä tunnetuimman sarjakuvasta. Päätös poistaa osoittaa vain sen että suomettumisen aikakausi ei ole mennyt mihinkään. se on vain muuttanut muotoa jossa kotiryssät on korvattu aikakauteen sopivilla koti-henkilöillä.

Aku Ankka tärkeämpi kuin talousarvio

Politiikassa näyttää päättäjiksi seuloontuvan monenlaista sakkia. Toiset kääntävät takkinsa perusteellisesti ja toiset eivät vaivaudu edes selvittämään miten päin takki on alun perin tullut laitetuksi.

Kemiläiseltä erään puolueen kaupunginhallituksen jäseneltä oli jäänyt ilmeisesti uusin Aku Ankka lukematta ennen hallituksen kokousta, eikähän sellaista toimitusta mitenkään voinut siirtää kokouksen jälkeiseen aikaan.

Oraakkeli änkkää, veneen piirsi

Vaalien kestosuosikkeja ei sovi unohtaa! Graafisesti ja tekstillisesti paremmassa muodossa nämä ankat ja kirkkoveneet löytyvät kotisivuiltani

 

Tyhmin ilmein: - En!

Lippu käteen: - Kasit teen?

Tyhjin silmin: - Viis veis äänet kuitenkin.

Salaa ankkaa piirtelee, mutisee. Sen suku? Elin pyhin! Näistä pelkisti. Piirustuksen päätti pierun ääni "Prö".

Testi?    

Päästörajoituksetonta jumalanpilkkaa?

Kioton, Rion ja viimeksi Liman ilmastokokouksissa on koetettu jo hieman epätoivoisesti saada maapallon saastumista kuriin. Tämä blogi ei kuitenkaan käsittele ilmaston- vaan toisenlaista - nimittäin sananvapaus- ja mielipideilmastonmuutosta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä