Anette Karlsson Aidosti Kiinnostunut

Kuka saa raiskata

Suutun kuullessani jonkun kokeneen seksuaalista väkivaltaa. Raivostun ja olen surullinen kuullessani ystäväni kokeneen seksuaalista väkivaltaa. Minua ällöttää kun seksuaalista väkivaltaa koitetaan kohdistaa minuun. Minua harmittaa, että naisten ”huorittelu” ja koskettelu on maassamme yleinen käytäntö, johon jokaisella valkoisella miehellä näyttää olevan oikeus.

Samaan aikaan voin fyysisesti huonosti kohdatessani miehiä, jotka ovat ryhtyneet taistoon meidän avuttomien suomalaisnaisten pelastamiseksi vaarallisilta turvapaikanhakijamiehiltä. Osa vaatii rajojen sulkemista, koska se on heidän mukaansa ainoa tapa suojella “heidän” naisia ja tyttäriä tältä “uudelta vaaralta”, eli raiskaukselta.

Suomessa vaimon raiskaaminen oli sallittua vielä parikymmentä vuotta sitten. Ennen vuotta 1994 kuka tahansa saattoi olla laillisen raiskauksen lopputuote. Raiskaustapauksissa tekijä on useimmiten uhrin tuttu, läheinen tai perheenjäsen, jolloin raiskaus tapahtuu tyypillisesti kotona tai muussa yksityisasunnossa. Vuonna 2014 poliisin tietoon tulleista raiskauksista 85 prosenttia tapahtui yksityisessä tilassa.

Miksi nämä miehet eivät rynnänneet apuun ja vaatineet toimia kun suomalainen johtaja, isäntä, poikaystävä, aviomies, tuttava tai ohikulkija raiskasi? Vaikuttaa siltä, että nämä valkealla ratsulla saapuvat ritarit eivät hyväksy, että joku muu raiskaa “heidän naisensa”, sillä suomalaiseen naiseen kajoaminen on ainoastaan kantasuomalaisen syntymäoikeus.

Omien rasististen tavoitteiden edistäminen toisten kokeman väkivallan avuin on ala-arvoista. Raiskaus ei kuulu mihinkään kulttuuriin, silti sitä tapahtuu kaikissa kulttuureissa. Muutos vaatii määrätietoista työtä, ei populistisesti huutelevia miehiä.

Yhteisö ei ole kollektiivina vastuussa yksilön tekemästä rikoksesta. Yhteisö voi kuitenkin toiminnallaan vaikuttaa ilmapiiriin ja sen myötä ennaltaehkäistä seksuaalista väkivaltaa. Kouluissa ja vastaanottokeskuksissa tulisi keskustella enemmän koskemattomuudesta ja ihmisarvosta. Seksuaalirikosten tuomioita tulee kiristää ja vakavaan rikokseen syyllistyneelle turvapaikanhakijalle ei tule myöntää turvapaikkaa.

Niin kauan kun ”huorittelu”, uhkaileminen ja lääppiminen on hyväksyttävää yhteiskunnassamme tulee raiskauksia valitettavasti tapahtumaan, riippumatta siitä onko maassamme turvapaikanhakijoita vai ei.

Anette Karlsson

 

Kirjoitus on julkaistu Iltalehdessä (4.1.) ja se on myös luettavissa kotisivuillani osoitteessa: http://anettekarlsson.fi/2016/01/02/kuka-saa-raiskata/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (130 kommenttia)

Käyttäjän AnttiKoskela kuva
Antti Koskela

Näitä kansallismielisiä kiinnostavat vain (muslimi)maahanmuuttajien tekemät raiskaukset. Olen huomannut saman.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Varsinkin silloin jos raiskauksen uhriksi on joutunut avustustyöntekijä.

Janne Pohjala

Tämä kommentti ja koko blogi ovat roskaa.

Pitää olla sokea ellei ole nähnyt miten vuosikymmenien ajan on mediassa ja sittemmin uutisten kommenteissa netissä on suomalaisien tekemien raiskauksien lyhyitä tuomioita ja vähäisiä rangaistuksia kritisoitu.

Voiko tämän selvemmin osoittaa että maamme miesten ja naisten enemmistö ei vähättele suomalaisien tekemiä raiskauksia, vaan vaan vaatii niistä ankarampaa rangaistusta kuin Demlaantunut oikeuslaitoksemme.

Sitten tämä vielä mennään vääristelemään maahantulokeskustelun osaksi, jotta voitaisiin peittää tietyistä kulttuureista tulleiden 10-15 kertainen raiskauksiin syyllistyminen, kohdistamalla syyttelyt kantaväestöön, joka on aina tuominnut ja vaatinut kovempia tuomiota, niin onko ala-arvoisempaa argumentaatiota enää löydettävissä?

Juha Kuittinen

Näkyy kuitenkin olevan toimituksen poiminta- Demlaantunut toimitus?

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

"Raiskaus ei kuulu mihinkään kulttuuriin, silti sitä tapahtuu kaikissa kulttuureissa." Olen samaa mieltä, ei pitäisi ..

Muslimien kulttuurissa raiskaus on yksi rikoksen rangaistusmuoto. Tai jos nainen joutuu raiskatuksi, niin hän voi vielä joutua tämän päälle julkisesti kivitetyksi. Muslimit voivat otta uuden vaimon milloin vaan (jos on rahaa) ja heittaa tämän pellolle millon vaan. Jotkut onnelliset pääsevät kotiapulaisiksi, sen jälkeen kun miehen kiinstus on luupunut. Näissä maissa vaimot tuskin kantelevat aviomiehen kotona tekemisistä raiskauksista. Afganistanissa (ja ehkä muuallakin) on kaduilla miespuoilisia moraalinvartijoita, jotka piiskaavat työkseen ulkona liikkuvia naisia. Jne.

Jouko Markula

monikertainen edustus rikostilastoissa lukumääränsä nähden kantakansaan verrattuna, ja sinä puolustat?
Häpeä

Petri Muinonen

"näitä kansallismielisiä" - - viitsitsisitkö Antti olla tölvimättä mm. sotaveteraaneja ja lottia?

Leimojen lyöminen joukkoihin yksittäisten edustajiensa mielipiteiden vuoksi ei TODELLAKAAN edistä tilannekuvan saamista siitä, ketkä OIKEASTI Suomessa kannattavat Anetten. postuloimaa "VHM:n suurempaa oikeutta raiskata". Kadulla kysyen tuskin kukaan, joten kaivataan yksilöintiä eikä leimakirveen heiluttamista.

Ja miten sinä sen kansallismielisen määrittelet? Ilmeisesti et laske mukaan meitä, jotka podemme ylpeyttä vaikkapa suomalaisesta järviluonnosta, urheilusta ja musiikista? Vai lasketko sittenkin, eli pitäisikö minun loukkaantua heitostasi yhtälailla kun Kannaksella taistelleiden?

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Voisiko asia tarkastella toisella tavalla, tiedetään että jotkut maahanmuuttajamiehet raiskaavat kantasuomalaisia naisia.
Todennäköisesti ne maahanmuuttajamiehet kantasuomalaisten miesten lailla jonkun verran raiskaavat myös omaa etnistä taustaa omaavia, ilmoituskynnys on eri kunniakäsitysten takia ainakin musliminaisille huomattavasti korkeampi.
Johtopäätöksiä voi tehdä kun kantasuomalaisille raiskaajille ei tilastollisesti raiskaa lainkaan muslimimaahanamuuttajanaisia, jäävätkö raiskaukset tekemättä rasistisesta syystä?
Kenties raiskaajat ovat laiskoja, liian paljon hepeneitä riisuttavana?
Vai tilastoharha eli eri kunnia- ja häpeäkäsitysten takia jäävät ilmoittamatta.
Joillakin kantasuomalaisilla naisilla ei ole minkäänlaisia häpeitä, menevät tekemään valeilmoituksia esimerkkinä Ylivieskan tapaus.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Johtopäätöksiä voi tehdä kun kantasuomalaisille raiskaajille ei tilastollisesti raiskaa lainkaan muslimimaahanamuuttajanaisia, jäävätkö raiskaukset tekemättä rasistisesta syystä?"

Uhreista ei tehdä mitään tilastoja, joista voisit päätellä että kantasuomalainen ei raiskaa maahanmuuttajanaisia. Myös uutisoinnissa uhri esitetään aika ilmiselvistä syistä ilman moisia tunnisteita.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Ne ei haluu että tänne tulee ulkomaalaisia miehiä, koska silloin ne ei itse oo vapaita raiskaamaan."

- Naisen logiikkaa, demarilogiikkaa, vai bloggaajan ikiomaa logiikkaa? Vai sittenkin silkkaa epälogiikkaa?

Käyttäjän AnetteKarlsson kuva
Anette Karlsson

Kyllä niitä raiskauksia valitettavasti tapahtuu oli täällä ulkomaalaisia tai ei (lue viimeinen lause kolumnista). Ero on siinä, että miehet eivät äänekkäästi ryhdy toimiin naisten suojelemiseksi, jos tekijä on suomalainen. Sama koskee mediaa - ulkomaalainen epäilty = koko sivun juttu, suomalainen tuomion saanut = 1/4 osa jossain lehden lopussa.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Ero on siinä, että miehet eivät äänekkäästi ryhdy toimiin naisten suojelemiseksi, jos tekijä on suomalainen"

Oletko tyytyväinen kun miehet eivät puutu mihinkään naisten seksuaaliseen häirintään?

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #19

Maahanmuuttokriitikot syyttävät mediaa, etenkin YLEä, vääristelystä ja siitä että vain toiset näkökulmat otetaan huomioon ja uutisoidaan vaan maahanmuuttokriittisille epämiellyttäviä uutisia.

Ovatko maahanmuuttokriittiset siis tyytyväisiä kun media ei käsittele mitään tai tiedota mistään? Eivät. Mutta sinun logiikallasi kyllä.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari

Minä olen ollut siinä käsityksessä että tämä epäsuhta johtuu siitä että ulkomaalaisten rikokset ovat tuontitavaraa, kun taas kanta-suomalaisten eivät ole vältettävissä. Miksi siis keskustella asiasta, jolle ei voi mitään?

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Käännetäänpä tämä Karlssonin teksti oikeinpäin. Tässä on kysymys älymystön ns. pyhiinvaeltaja efektistä (Karlssonille asiaa ei liene tarvitse selvittää).Suomalaiset miehet saavat ainostaan raiskata suomalaisia naisia,ymmärrän tämän niin, että tämä on vain suomalaisten miesten ominaisuus.Siis jotenkin siihen tapaan, että suomalainen mies pelkää mustaa miestä. Käsittääkseni jos raiskaisin esim. musliminaisen (mitä en tietenkän edes ajattele)muslimimaassa, saisin pelätä henkeni puolesta. Mutta tietääkseni muslimimaissa muslimit (siis valtionsa kansalaisina)saavat raiskata naisiaan melko pienin tuomioin, jopa niin,että uhrista tehdään syyllinen.

Käyttäjän HennaKupsala kuva
Henna Kupsala

Näin naisnäkökulmasta voisin todeta, että ainakin minun tuntemani miehet ovat jo ennen maahanmuuton räjähdysmäistä lisääntymistäkin yksiselitteisesti tuominneet niin raiskaukset, seksuaaliset häirinnät kuin lasten seksuaaliset hyväksikäytötkin. Kaikkien tekemänä. Asia on selvinnyt paitsi normaaleissa kasvokkain käydyissä keskusteluissa, myös esimerkiksi fb-jaoissa, joissa kenen tahansa tekemien raiskauksien uutisointeja on aina jaettu.

En tiedä millainen sinun maailmasi mahtaa olla, jos et ole vastaavaa havainnut. Minun tuntemani miehet ovat kuitenkin aina olleet naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia vastaan, olipa ne tehnyt kuka tahansa.

Petri Muinonen Vastaus kommenttiin #80

Kyllä minunkin lähipiirissäni on Henna Kupsalan tuoman näkökulman mukaisia miehiä, jotka tuomitsevat seksuaalisen väkivallan olipa se sitten kenen tahansa tekemää. Ja kovempien rangaistustenkin vaatiminen on vanhempaa perua kuin pakolaiskriisi. Onneksi Henna ehti tämän ensin naisena tuomaan esille; Anetten blogia ja vastauksia lukiessa tuli sellainen tunne, että vain miehen sanomana samalla havainnolla tuskin olisi ollut Anettelle suurtakaan todistusarvoa.

Olisikohan tässä nyt käynyt niin, että Anette on tullut paljastaneeksi oman verkostonsa miesten erityisen misogynian? Onko Anetten tuntemilla suomenruotsalaisilla (?) miehillä jokin erityinen syy moiseen? Mistä tällaiset havainnot kielivät?

Käyttäjän JariMiettinen kuva
Jari Miettinen

Mistä sinä olet saanut päähän ettei olla puututtu suomalaisen miehen tekemiin raiskauksiin tai väkivallantekoihin? Jos seuraisit edes vähän sivustoja missä näistä jauhetaan jatkuvasti, niin tietäisit. Syy siihen on poliitikot ja lainsäätäjät. Demarien olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa asiaan, mutta raiskaajien ymmärtäminen on ollut demarien mielestä se oikea tie.

Vai että media suojelee kantasuomalaista tekijää. Nyt et ilmeisesti ole perillä asioista. Kantasuomalaisen tuntomerkit ja kuva tulee hetkessä, mutta mamun kuvaa ja tuntomerkkejä ei tule, ja jos tulee on naama rasteroitu.

On täysin järjenvastaista ymmärtää "pakolaista" joka pakenee sodan kauhuja turvalliseen maahan, jossa jo muutaman viikon oleskelun jälkeen alkaa rotöstely, valittaminen ja vaatiminen kaikesta. Ei minkäänlaista kunnioitusta eikä arvostusta maata tai sen kansaa kohtaan.

Anette, nyt laput silmiltä ja ottamaan asoista selvää.

Jouko Markula

monikertainen edustus rikostilastoissa lukumääränsä nähden kantakansaan verrattuna, ja sinä puolustat?
Häpeä

Petri Muinonen

Anette: "sama koskee mediaa - ulkomaalainen epäilty = koko sivun juttu, suomalainen tuomion saanut = 1/4 osa jossain lehden lopussa"

Ja tästä päättelet, että suomalaiset miehet suhtautuvat jotenkin suopeammin VHM:n tekemiin raiskauksiin, niinkö? Vai kummitteleeko sinunkin päässäsi yksittäisen persupoliitikon toivomus, että tietty vasemmistopoliitikko joutuisi maahanmuuttajan raiskaamaksi? Yleistää jälkimmisestä kaikkia suomalaisia miehiä koskeva totuus on täyden epälogisuutensa lisäksi kurjaa demaripolitiikkaa (mistä olen tietysti mielissäni), karhunpalvelus naisten asemaa oikeasti parantamaan pyrkivien naisten ja miesten työlle sekä antaa ihan vain nimesi perusteella suomenruotsalaisista varsin todellisuudesta vieraantuneen kuvan.

Mitä mediaan tulee, kysypä itseltäsi kuka niitä juorulehtiä lukee? Siellä on aivan sen perusteella havaittu, että myyty kappalemäärä on parempi kun raiskausuutisen otsikossa vilahtaa tumma mies. En baarielämää tunne (enkä voi edes tähän lisätä että "valitettavasti"), mutta sonta24:n yms. palstojen mukaan sielläkin kysyntää on tummahipiäisille miehille enemmän kuin tavis-pallomahasuomalaisille.
Voisiko median luomaa kuvaa antaa anteeksi sillä, että samat vanhat uutiset eivät kiinnosta? Uutuudenviehätys kyllä karisee ajan myötä, kun jopa Ilta-Juorunkin lukijat tajuavat, ettei tummaihoisen tekemä raiskaus ole yhtään sen "romanttisempi" kuin VHM:nkään.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Anette, en sano, että saa raiskata, mutta uskonto joka vaatii nvähintään neljämiestä todistajiksi raiskauksesta laillistaa tapahtuman ehkä raiskatun kivittämisenkin. Sosionomina luulisin sinun ymmärtävän.

Kari Ahveninen

"Minua harmittaa, että naisten ”huorittelu” ja koskettelu on maassamme yleinen käytäntö, johon jokaisella valkoisella miehellä näyttää olevan oikeus."

Aha. Siis vain valkoinen mies huorittelee ja koskettelee? Tämä selvä. Aitoa demaria pukkaa.

Käyttäjän AnetteKarlsson kuva
Anette Karlsson

Jos ulkomaalainen mies huorittelee, kourii jne. ryntää suomalaismiespartio hätiin ja tuomitsee teon. Jos tekijä on suomalainen ei moni asiaan edes kiinnitä huomiota. Tästä syystä ilmiö juuri näyttäytyy siltä, että valkoisella miehellä on oikeus toimia niin. Liian moni valitettavasti toimii epäasiallisesti ja siksi asiaa pitäisi käsitellä esimerkiksi enemmän koulussa ja vastaanottokeskuksissa.

Kari Ahveninen

Mielenkiintoinen näkökanta, kun ottaa huomioon että erityisesti Demlan vartioimana lainsäädäntönä on ollut ymmärtää raiskaajaa ja syyllistää uhri, kuten muutenkin rikoslainsäädännössä on käynyt monessa kohdassa.

"Jos ulkomaalainen mies huorittelee, kourii jne. ryntää suomalaismiespartio hätiin ja tuomitsee teon."

Miten tämä pitäisi ymmärtää? Niinkö että kun ulkomaalainen mies huorittelee, kourii jne. niin sille tulisi suomalaisten miesten vain kohauttaa hartioitaan ja todeta että se on noita kulttuurieroja? Odottaa että joku ulkomaalainen tulee ja tuomitsee teon?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Mieluimmin oikeissa- kuin toverituomioistuimissa.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Karlssonin käyttämät "näyttää" ja "vaikuttaa" -apusanat. Niistä on kelpo perustelut tehty. Ahdistavaa, ettei tällaisille "musta tuntuu" -osaston ryöpytyksille edes vaadita mitään perusteluita. Ja nostetaan vielä kaiken lisäksi poimintoihin. Usarin toimituksen mielestä kantismiesten kollektiivinen syyllistäminen ja leimaaminen vailla mitään totuuspohjaa on hienoa.

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Kirjoituksessa joka toinen sana on "raiskaus". Tökkii. On vähän kuin teinitytön kirjoitus.

Miksei koskaan puhuta siitä että miesten joutuminen olosuhteisiin, jossa normaali sukupuolten välinen kansskäyminen ei ole mahdollista, on myös eräänlainen rikos, yhteiskunnallisista olosuhteista johtuva rikos. Tällöin myös mies on uhri.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Et puhu siitä itsekään kun et edes mainitse missä tällaisia olosuhteita esiintyy. Miksi siis ihmettelet, ettei kukaan muukaan puhu?

Itselleni mieleen tulee vain armeija ja vankila. Jos osun oikeaan, miten kumpikaan niistä on "eräänlainen rikos"? Minkälainen?

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Nykyinen suomalainen tai länsimainen yhteiskunta (ehkä muutkin yhteiskunnat) on epäotollinen luontevalle sukupuolten kanssakäymiselle. Ihmisiä jää paljon paitsioon, yleensä he ovat niinsanottuja huono-osaisia, hiljaisia ja juuri nyt myös nämä turvapaikan hakijat. Tämä on suuri yhteiskunnallinen ja kulttuurinen epäkohta, ongelma josta ei puhuta halaistua sanaa. Koko ajan nostetaan esiin vain yksi siivu tästä epäkohdasta eli pelkästään miesten (pintapuolinen) syyllistäminen. Missä on monipuolisempi ymmärrys ja sympatia? Ei missään.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #11

Sukupuolinen kanssakäyminen lienee vain pieni osa huono-osaisuuden ongelmia, joita pitänee käsitellä kokonaisuutena eikä osa-alueittain.

Mutta olet kyllä oikeassa, se on 'eräänlainen' rikos vaikkei varsinaisesti rikoksen määritelmää usein täytäkään.

Käyttäjän BBKorhonen kuva
Benny Korhonen
Aleksi Sahala

Olet varmasti myös sitä mieltä, että samasta pienestä otoksesta tehdyt päätelmät turkkilaistaustaisten maahanmuuttajien yrittäjähenkisyydestä tai kenialaisten hyvästä työllistymisestä ovat kyseenalaisia.

Jukka Nieminen

Mä oon huomannu sellasen kummallisen ilmiön että aina kun joku nainen ottaa raiskaukset puheeksi, se saa heti kiukkuisen äijäsakin kimppuunsa. vähän kun alleviivatakseen että naisten paikka ei ole sekaantua yhteiskunnalliseen keskusteluun kun jonkinlaisessa bimbon roolissa...?

Mistä tuli mieleen että kun oli se joku burmalainen toisinajattelija ja siihen oli toimittaja kirjottanu että äärityypeille (erityisesti äärihallinolle) vaarallisinta on nuori tyttö kynä kädessään. Näin se näkyy täälläkin olevan joten enemmänkin sais mimmit pistää kynät sauhuaan tän aiheen puolesta.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Vai olisiko kuitenkin sitä, että valkoisista heteromiehistä kirjoitetaan tällaista naurettavaa sontaa, porukka tulee ilmoittamaan että "olipas taas aivopieru" ja kirjoittaja uhriutuu?
Vaihda tekstistä kantasuomalaismiehet maahanmuuttajiksi ja kirjoittaja valkoiseksi PerusSuomalaisten jäseneksi, niin sinulla olisi kaikki kautta puoluetaustan vaatimassa kirjoittajan eroa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Juuri päättyi Ylen Ykkösen dokkari Yhdysvaltojen yliopistojen kampuksilla tapahtuvista raiskauksista ja seksuaalisesta häirinnästä. Annettuja ilmoituksia ei pääsääntöisesti tutkita lainkaan, tai yritetään painaa villaisella. Muistuttaa kovasti katolisen kirkon peittely-yrityksiä kuoripoikien hyväksikäyttötapauksissa.

Yhdysvaltojen yliopistojen tarve painaa seksuaalirikokset villaisella perustuu niiden varainhankintaan, mikä perustuu varakkaiden lahjoituksiin, siis maineeseen, mitä on varjeltava laeista riippumatta. Yksilön pitää näissäkin tapauksissa väistyä lakien ja varainhankinnan tieltä.

Kuten kaikkialla kansainvälisessä toiminnassa on havaittavissa, korruption prosenttiosuus nousee merkittävästi rahan ollessa määräävässä asemassa. Urheilu, liiketoiminta, politiikka ja kolmannen sektorin hankkeet ovat keinoja rikastua ryhmille ja eräille yksilöille. Kuten Mika Waltari Sinuhessa toteaa: "Näin on aina ollut, ja näin tulee aina olemaan".

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Tässä toisenlainen näkökulma aiheeseen Yhdysvaltalaiselta kampukselta. Henkilökunnan edustajalta.
https://www.youtube.com/watch?v=gIygmneQJCA

Tässä tapauksessa päinvastoin, raiskauksesta syytettyjä kohdellaan kuin syyllisiä vielä senkin jälkeen kun syytökset on osoitettu perättömiksi.

Eli tämäkin toimii molempiin suuntiin. Ylireagointi ei ole parempi kuin reagoimattomuus.

Jyrki Paldán

Reaktio ja vastareaktio. Jos heiluri heilahtaa liian kauas toiseen suuntaan, tulee se heilumaan kauemmas myös toiseen.

Janne Suuronen

Nähdessäni tämän puheenvuoron ja kirjoittajan taustan, oli päivän selvää että tämä sama miljoonaan kertaan jauhettu vanha tuttu näkökulma aiheeseen on toimituksen mielestä rullakamaa :) [Tämä pottuiluna ylläpidolle, joiden ohjeissa uudet raikkaat ja uusia näkökulmia tuovat avaukset ovat rullakamaa]

Puheenvuoron otsikko kyllä lupasi muuta ja kuvittelin että puheenvuoro käsittelee seksuaalista väkivaltaa. Mutta olikin siis samaa vanhaa tuttua rasismin vastaista jargonia.

Hieman toisesta näkökulmasta asiaa tarkasteltuna. Jos joskus vaikka faktojen avulla päästäisiin vanhoista jargoneista ja kliseistä eroon.

Mikä yhdistää 80% näistä valtioista ?
Countries where spousal rape is not a criminal offence
Afghanistan[232]
Algeria[140]
Bahrain[140]
Bangladesh[233]
Belarus[234]
Botswana[216]
Brunei Darussalam[235]
Central African Republic [236][237]
China[236][238][239]
Chad[240]
Democratic Republic of Congo[236][241]
Egypt[236][242]
Eritrea[243]
Ethiopia[236][244]
Haiti[245]
India[246]
Indonesia [247]
Iran[248]
Iraq[249]
Ivory Coast[250]
Japan[251]
Jordan[252]
Kuwait[236][253]
Laos[254]
Lebanon[140]
Libya[255]
Malawi[216]
Mali[256]
Malaysia[257][258][259]
Mongolia[260]
Morocco[140]
Myanmar[261]
Nigeria[244]
Oman[140][253]
Pakistan[236][262]
Palestinian territories[263]
Saudi Arabia[264]
Senegal[236][265]
Singapore[266]
South Sudan[267]
Sri Lanka[268]
Sudan[244]
Syria[140][269]
Tajikistan[270]
Tanzania[271]
Tunisia[272]
United Arab Emirates[273]
Uganda[274]
Vietnam[275]
Yemen[244]
Zambia[216][276][277]

Tai toisin päin kysyttynä. Montako muslimi-enemmistöistä valtiosta näet tällä listalla ? (Itse bongasin vain Turkin ja pari puoliksi muslimivaltiota, joista toinen Jugoslavian peruja läntisen kulttuurin peruja)
Countries where spousal rape is a criminal offence
Albania
Andorra
Angola
Argentina
Australia[38][205]
Austria[205]
Belgium[205]
Belize[205]
Bhutan[205]
Bolivia[104]
Bosnia and Herzegovina[205][206]
Brazil
Bulgaria[205]
Canada[38][205]
Cape Verde
Cambodia[90]
Chile
Colombia[207]
Congo-Brazzaville
Costa Rica
Croatia[205]
Cuba[208]
Cyprus[205]
Czech Republic[205]
Denmark[205]
Dominica
Dominican Republic
Ecuador[205]
El Salvador
Estonia[205]
Fiji
Finland[205]
France[205]
Gambia[205]
Georgia[205]
Germany[205]
Ghana[94]
Greece[209]
Grenada
Guatemala
Guinea-Bissau
Guyana[210]
Honduras[211]
Hong Kong
Hungary[205]
Iceland[205]
Ireland[38][205]
Israel[36]
Italy[205][209]
Kyrgyzstan[212]
Kenya [213][214]
Latvia
Lesotho[215][216]
Liberia[91][217]
Liechtenstein[205]
Lithuania
Macedonia
Malta
Mauritius[93]
Mexico[205]
Moldova[218]
Monaco
Montenegro
Namibia[205][215][216]
Nepal[205]
Netherlands[209]
Nicaragua[219]
New Zealand[38]
Norway[205]
Palau[205]
Panama[220]
Philippines[205]
Poland[205]
Portugal[205]
Peru[221][222]
Romania[223]
Russia[205]
Rwanda[98]
San Marino[209]
Serbia[209]
Seychelles[205][215]
Slovenia[35]
Somalia[224]
South Africa[205][215][216]
South Korea[225]
Spain[205]
Swaziland[216]
Sweden[205]
Switzerland[205]
Taiwan[205]
Thailand[97]
Tonga [107]
Trinidad and Tobago
Turkey[89]
Turkmenistan[226]
Ukraine[227]
United Kingdom[205]
United States[205]
Uruguay[228][229]
Uzbekistan[230]
Venezuela[205]
Zimbabwe[215][231]

https://en.wikipedia.org/wiki/Marital_rape

Mikä on mielipiteesi: Vaikuttaako maahanmuuttajien tekemisiin ja asenteisiin se, mikä on tämän lähtömaassa sallittua ja mikä ei ? Jos lähtömaassa aviovaimon raiskaaminen ei ole kiellettyä eikä vaikkapa läpsiminenkään (eli pahoinpitely meidän lainsäädännössämme), niin kuinka hyvin Suomen naisten kohteluun liittyvä viesti menee nuorille macho-kulttuurin miehille perille SPR:n tytön kalvosulkeisilla täällä Suomen vastaanottokeskuksissa ?

Kirjoituksessasi oli argumenttina, että Suomessa raiskaus avioliitossa on ollut rikos vasta 20-vuotta. Olemme vasta vaivaiset 20-vuotta eläneet tämän uuden lainsäädännön alla. Mutta eikö sitten ole paljon vahvempi argumentti, jos ihmiset tulevat sellaisen lainsäädännön alta, missä avioliitossa raiskaaminen ei vieläkään ole rikos ? Tai maahanmuuttajaperhe tulee kulttuurissa, missä lain mukaan vaimoa saa (johonkin rajaan asti) mukiloida. Mikä tuntuu olevan sääntö muslimi-enemmistöisissä valtioissa. Kuinka yleisesti kuvittelet musliminaisten Suomessa asuessakaan tuovan poliisille tiedoksi, mikäli oma aviomies on raiskannut hänet ?

Pointtinani on yrittää kertoa, että käyttäisit tarmosi maahanmuuttajien valistamiseen kyllästymiseen asti nähdyn VHM:n syyllistämisen sijaan. Mitä tämäkin puheenvuorosi oikeastaan oli. Anna rasistien elää omaa elämäänsä ja keskity sinä maahanmuuttajanaisten aseman parantamiseen. VHM:n syyllistämisen sijaan, jotka eivät kuitenkaan ole maahanmuuttajanaisten fyysiselle koskemattomuudelle se ensisijainen uhka.

Tai jos siltä tuntuu, niin toki meillä Suomessakin ihan kanta-suomalaisten omassa keskuudessakin on paljon parannettavaa. Vaikkapa mainitun seksuaalisen väkivallan saralla. Mutta lakkaa sitten sinäkin käyttämästä seksuaalista väkivaltaa keppihevosena (oikeiden tai muka) rasistien lyömiseen; et ole yhtään parempi, kuin rintaman toisella puolella maahanmuuttajien tuomaa raiskauksien uhkaa liioittelevat ihmiset.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Täytyy muuten sanoa että en tiennytkään että esim. Somaliassa on raiskaus kriminalisoitu, tuon listan mukaan myös samoin on Brasiliassa missä toki ollaan sitä mieltä että vähäpukeisen naisen saa raiskata
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1396064754631

"Pointtinani on yrittää kertoa, että käyttäisit tarmosi maahanmuuttajien valistamiseen kyllästymiseen asti nähdyn VHM:n syyllistämisen sijaan. Mitä tämäkin puheenvuorosi oikeastaan oli. Anna rasistien elää omaa elämäänsä ja keskity sinä maahanmuuttajanaisten aseman parantamiseen. VHM:n syyllistämisen sijaan, jotka eivät kuitenkaan ole maahanmuuttajanaisten fyysiselle koskemattomuudelle se ensisijainen uhka."

Jep, Nainen vaijetkoon seurakunnassa, vai mten se menikään

Janne Suuronen

"
Jep, Nainen vaijetkoon seurakunnassa, vai mten se menikään
"
Tämäkin epäkohta vielä muslimiyhteisöissä. Kiitos muistutuksesta. Mutta en pitäisi sitä silti yhtä vakavana ongelmana, kuin perheväkivaltaa muodossa tai toisessa. Yhtä kaikki, luulisi suomalaisten naisoikeusjärjestöjen olevan tällaisten naisten vaimentamiseen pyrkivien tapojen kimpussa.

Musliminaisten fyysiselle turvallisuudelle ja tasa-arvolle suurin uhka on oma aviomies ja/tai oma perhe (isä, veljet). En usko, että Suomessa kovinkaan moni musliminainen on joutunut kanta-Suomalaisen fyysisen väkivallan kohteelle. Silti rasistisista VHM:stä jaksetaan jauhaa, kuten tässäkin puheenvuorossa, kuin että olisivat suurinkin uhka ihmisten koskemattomuudelle.

[ Joo, ei me kanta-Suomalaisten keskenkään olla täydellisiä. On meillä kuitenkin naisten oikeuteen liittyvässä lainsäädäntö- ja valistustyössä ainakin 50-100 vuoden etumatka muslimivaltioihin verrattuna ]

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi Vastaus kommenttiin #32

Etkös sinä kuitenkin ole kristitty, kuitenkin kehoitat kirjoittajaa siirtymään toisiin asioihin?

Brasilia on kristtty maa ja sinun listasi mukaan lainsäädäntö on täysin kunnossa mutta ei homma sieltä kovinkaan oikealta näytä. Kyllä syy on ihmisissä ei uskonnossa, siitä vain koetaan saada peruste omalle k.. päisyydelle.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kuvaavaa on se, miten Hommafoorumilla kommentoidaan TV1:lta juuri tullutta dokumenttia raiskauksista:

http://hommaforum.org/index.php/topic,17186.msg214...

Sit ihmetellään miksi hommafoorumin aktiiveista 90% on miehiä tai naisia ei kiinnosta "maahanmuuttokritiikki".

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

No just joo. Siellä näkyy kokonaista kaksi kommenttia. Toinen kyseenalaisti raiskaukset ja toisen voi katsoa kritisoineen niitä. Kovin paksua väitöskirjaa noiden pohjalta en sinuna lähtisi tekemään.

Käyttäjän HannuSiivonen kuva
Hannu Siivonen

Blogissahan vihjaillaan törkeästi että Toimi Kankaanniemen työtovereihinsa kohdistunut seksuaalinen ahdistelu ei ollutkaan herttaista ja romanttista.

Tsot tsot!

Mikael Kaasinen

Anette Karlsson voisi vaikka valistaa meitä miksi Ruotsi on nykyään heti Etelä-Afrikan jälkeen maailman kärjessä raiskaustilastoissa? Sattumaa? Medelsvenssonit ovat tulleet hulluiksi?

Vai olisiko jotain tekemistä sillä että:
Maahan on tullut parin vuosikymmenen aikana satojatuhansia maahanmuuttajia (enimmäkseen nuoria miehiä)maista joiden kulttuurissa ei-
-Kunnioiteta naisen oikeutta omaan kehoonsa
-Pidetään kevyesti pukeutunutta naista huorana
-Luullaan että flirtti on lupaus seksistä
-patriarkaalisesti pidetään naista miehen omaisuutena
-rangaistaan naisia kuolemalla ja yleisesti epäinhimillisillä rangaistuksilla esim aviorikoksesta
-pidetään raiskattua syyllisenä ja raiskaajaa uhrina koska raiskattu saattoi raiskaajan kiusaukseen
-tasa-arvo on läntistä hapatusta ja naisen asema on monella tapaa kuin meillä keskiajalla tai huonompi.

Listaa voisi jatkaa, mutta Anetten mielestä kantasuomalainen mies on se ongelma. No kiitos, itse en kouri, en lääpi, en huorittele enkä raiskaa, tuomitsen ihan kaikenväristen, -uskoisten,-etnisten tekemän väkivallan, myös seksuaalisen aivan samalla tavalla, mutta kannan siis kollektiivisen syyllisyydentunteeni kuin mies.

En vain pysty käsittämään miten naiiveja nuoret naisdemarit voivat olla...

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Just just, miksiköhän näin flirtista varoitellaan

"4. Unohda vahva flirtti

– Vahvat seksuaaliset flirttieleet ja -ilmeet eivät ole sopivia, sillä ne viestivät jostain ihan muusta kuin mukavasta pikku flirtistä. Niistä voi helposti vetää johtopäätöksen ajatuksesta: meille vai teille? Älä siis käytä vahvoja seksuaalisia eleitä ja ilmeitä, jottei sinua käsitetä väärin, flirttiekspertti neuvoo."

Tosin, tosimies tietää sanan ei merkityksen.

Itse pidän kyllä ruotsia huomattavasti turvallisempana maan kuin Etelä-Afrikkaa, naisten kannalta, varsinkin yksin liikkuvien kannalta. Vai oletko erimieltä, tosin silloin joutuisit olemaan erimieltä tilastosi kanssa antaman kuvan kanssa.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

"Minua harmittaa, että naisten ”huorittelu” ja koskettelu on maassamme yleinen käytäntö, johon jokaisella valkoisella miehellä näyttää olevan oikeus."
Sinulla ei ole rehellisiä ystävyys suhteita ulkolaisten kanssa, olet rasisti valkoisia miehiä kohtaan, kirjoitat ymmärtämättömyyttäsi tai jonkinlaisen ideologian vuoksi.
Huorittelu ei ole valkosen miehen etuoikeus vaikka se sinusta näyttäisi siltä.

"Samaan aikaan voin fyysisesti huonosti kohdatessani miehiä, jotka ovat ryhtyneet taistoon meidän avuttomien suomalaisnaisten pelastamiseksi vaarallisilta turvapaikanhakijamiehiltä. Osa vaatii rajojen sulkemista, koska se on heidän mukaansa ainoa tapa suojella “heidän” naisia ja tyttäriä tältä “uudelta vaaralta”, eli raiskaukselta."
Miksi voit fyysisesti pahoin jos joku haluaa suojella lapsiaan, vaimoaan, siskoaan tai äitiään?
Mitähän mieltä muut naiset kanssasi on?
Otathan myös huomioon, että tämä uusi porukka tulee lisäämään myös huume kauppaa, no myyväthän suomalaisetkin...

"Suomessa vaimon raiskaaminen oli sallittua vielä parikymmentä vuotta sitten. Ennen vuotta 1994 kuka tahansa saattoi olla laillisen raiskauksen lopputuote. Raiskaustapauksissa tekijä on useimmiten uhrin tuttu, läheinen tai perheenjäsen, jolloin raiskaus tapahtuu tyypillisesti kotona tai muussa yksityisasunnossa. Vuonna 2014 poliisin tietoon tulleista raiskauksista 85 prosenttia tapahtui yksityisessä tilassa."
Ja monessa maassa raiskaaminen saattaa olla vieläkin sallittua/nainen tarvitsee 4 miespuolista todistajaa, että hänet on raiskattu.
Koitat kääntää tämän suomalais naisten turvattomuutta lisänneen puskaraiskausten aallon diibadaaba-keskusteluksi.
85% raiskauksista voi tapahtua kotona, mutta auttaako tämä sinusta tässä puskaraiskaus ongelmassa vai onko ne ulkolaisten tekemät puskaraiskaukset edes mielestäsi ongelma?

"Miksi nämä miehet eivät rynnänneet apuun ja vaatineet toimia kun suomalainen johtaja, isäntä, poikaystävä, aviomies, tuttava tai ohikulkija raiskasi? Vaikuttaa siltä, että nämä valkealla ratsulla saapuvat ritarit eivät hyväksy, että joku muu raiskaa “heidän naisensa”, sillä suomalaiseen naiseen kajoaminen on ainoastaan kantasuomalaisen syntymäoikeus."
Väitätkö tosissasi että joku pitää tutun tytön raiskausta jotenkin kivempana jos se on hänen poikaystävän tekemä?
Kerro toki omin sanoin miksi sinulta vaikuttaa siltä, että jos joku on halunnut rajoja kiinni hän hyväksyisi tyttärensä raiskauksen tytön poikaystävän toimesta.

"Omien rasististen tavoitteiden edistäminen toisten kokeman väkivallan avuin on ala-arvoista. Raiskaus ei kuulu mihinkään kulttuuriin, silti sitä tapahtuu kaikissa kulttuureissa. Muutos vaatii määrätietoista työtä, ei populistisesti huutelevia miehiä."
Kaikissa kulttuureissa raiskataan mutta miksi toisissa kulttuureissa enemmän/naisen asema on huonompi?
Muutos vaatii määrätietoista työtä, ei populistisesti bloggaavia demareita.
Oletko koskaan kuullut maasta jossa paikallinen väestö taputtaa käsiä yhteen ulkomaalaisten tekemistä puskaraiskauksista? En miekään...

"Seksuaalirikosten tuomioita tulee kiristää ja vakavaan rikokseen syyllistyneelle turvapaikanhakijalle ei tule myöntää turvapaikkaa."
Jos olisit persu joku sossu syyttäisi sua nyt irto pinnojen toivossa rasistiksi.

"Niin kauan kun ”huorittelu”, uhkaileminen ja lääppiminen on hyväksyttävää yhteiskunnassamme tulee raiskauksia valitettavasti tapahtumaan, riippumatta siitä onko maassamme turvapaikanhakijoita vai ei."
Suomalainen mies jos puuttuu ulkolaisten lääppimisiin/raiskauksiin saa nopeasti rasismi syytökset anettekarlssoneilta ni mikä neuvoksi koska kaikissa kulttuureissa kuitenkin raiskataan?
Olisi kuitenkin rehellisten mamujen ja suomalaisten naisten ja lasten kannalta parempi, että keskityttäisiin saamaan laillisin keinoin nuo ulkolaisten tekemät raiskaukset minimoitua. Ja ei se olisi pahaksi jos sossut haluais koventaa muutenki raiskaustuomioita.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Etteikö kukaan todella menisi apuun, jos valkoinen mies raiskaa? Onko joku kokenut huorittelun tai raiskaamisen olleen sallittua? Yleistäminen tässä tapauksessa on näemmä aina sallittua. Tosin se koskee vain valkoisia miehiä.

Valkoisen Suomalaisen miehen taakka on raskas. Huorittelee, raiskaa ja on etuoikeutettu valkoisiin Suomalaisiin naisiin nähden. Syyllinen maailman ongelmiin.

Odinin poikien kohdalla olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Valkoisen Suomen puolesta on jo lähdössä rasistinen joukkio? Tai antaa sellaisen käsityksen itsestään. En tosin tiedä kun en tunne ihmisiä. Kansalaispartioita on toki ollut ennenkin ja sosialidemokraatit ovat niitä olleet järjestelemässäkin.

Tuo Odin joukko on yhtä uskottava kuin feministit tasa-arvon puolesta.
Tuossa paripäivää sitten etuoikeutetun oloinen Vihreä opettaja kertoi Valkoisen Suomalaismiehen olevan maailman etuoikeutetuin?

Olisi kiva vaikka nyt aamulla kun tuonne pimeään ja pakkaseen lähden töihin kuulla listattuna ne monet etuoikeudet, joita minulla on valkoisiin suomalaisiin naisiin verattuna. Ainakin saan puolet tuloistani maksaa veroja. Työuraa on takana 28v ja lisää pitäisi vielä tasan 20v. Jaa eikun töihin.

Esko Ylilammi

Oliskohan aika laillistaa bordellit,todennäköisesti raiskaukset vähenis ja kaikille aukeis mahdollisuus.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Ks. kommentit #30 ja #34 alla. Uudenvuoden aattona Saksassa massamittaista naisten seksuaalista ahdistelua tapahtui paitsi Kölnissä myös Hampurin St. Paulissa.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

No huh huh!

Onneksi me kaikki naiset emme ajattele suomalaisesta heteromiehestä tuollatavoin. Luulen, että aika harva itse asiassa omaa noin kieroutuneen logiikan. Pyydän anteeksi suomalaiselta lihaa syövältä heteromieheltä. Älkää lannistuko. Teitä kunnioittavia ja terveen järjen omaavia naisia on maa pullollaan. Toivotan vielä hyvät uudet vuodet suomalaisille miehille! He tuskin ovat vuoden vaihtumista viettäneet linkin miesten tavoin!

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa_kolnin_...

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Monokatse toimii molemmin päin.

Rasisti näkee vain ulkomaalaisten tekemät rikokset

Suvakki näkee vain ulkomaalaisten tekojen tuomitsemisen.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

”Suomi… Suomi… suomalaiset.. miksi suomalainen valkoinen heteromies…”

Tämä on Euroopan Unioni, jossa käydään kaikilla kielillä, tai ainakin kymmenellä kielellä mielekästä kriittistä keskustelua siitä seikasta, että nuoret muslimimiehet ja tuoreet maahantulijat ovat räikeästi yliedustettuina julkisessa tilassa naisiin kohdistuvassa seksuaalisessa ahdistelussa ja väkivallassa.

Tuorein asia ja ykkösuutinen Saksassa ja Keski-Euroopassa on uudenvuoden aattona Kölnissä ja myös Hampurin ST. Paulissa naisiin kohdistunut ennennäkemätön joukkomittainen seksuaalinen ahdistelu ja väkivalta. Tutkinta on käynnissä ja yhteiskunnallinen keskustelu vasta alkamassa.

Hampurissa poliisi tutkii seksuaalista ahdistelua, varkauksia ja ryöstöjä:

”Die ersten Vorfälle sollen sich gegen Mitternacht auf dem Hans-Albers-Platz und auf der Großen Freiheit ereignet haben. Laut Zeugen waren es meist junge Ausländer (vermutlich Nordafrikaner) die sich in Gruppen zusammen rotteten, junge Frauen belästigten. Zunächst nur verbal ("Schlampe", Fikki Fikki"). Dann wurden Opfer eingekesselt, beklaut. Die Männer griffen ihnen an die Brüste, in den Intimbereich.

Die Polizei ermittelt wegen sexueller Belästigung, Diebstahls und Raub.“

Bild 05.01.2016 - 07:29 UHR - „Sex-Meute auf Frauen-Jagd. Junge Mädchen bepöbelt, begrapscht und ausgeraubt, http://www.bild.de/regional/hamburg/sexuelle-belae...

Kölnin päärautatieaseman tapahtumista uudenvuoden aattona on tämän aamun Die Weltissä raportti, jonka mukaan massiiviseen seksuaaliseen väkivaltaan olisi sisältynyt myös raiskaus ja myös naispuolisen siviiliasuisen poliisin kimppuun oli käyty:

„Bei der Polizei meldeten sich bisher 80 Menschen, die angaben, Opfer von Straftaten geworden zu sein. Stand Montagabend lagen 60 Anzeigen wegen Sexualdelikten und Diebstählen vor, auch eine Vergewaltigung soll es gegeben haben. Die Sexualdelikte sollen laut Kölns Polizeipräsident Wolfgang Albers in "sehr massiver Form" passiert sein.

"Ein Täter hat einer Zivilpolizistin in die Hose gefasst", berichtete der NRW-Landesvorsitzende der Gewerkschaft der Polizei (GdP) Arnold Plickert.“

Tekijät olivat enimmäkseen pohjoisafrikkalaista tai arabialkuperää (huom. tarkoittaa ei-musta): ”Nach Zeugenaussagen soll es der Großteil der Täter aus dem nordafrikanischen und arabischen Raum stammen. Die Männer sollen zwischen 15 und 35 Jahre alt sein.“

Poliisi toteaa että, jos joillakin pakolaisilla on ongelmia kunnioittaa muiden ihmisten vapausoikeuksia, siihen on puututtava kaikella lain ankaruudella. varoittaa leimaamasta kaikkia pakolaisia. Toisaalta ei saa leimata kaikkia turvapaikanhakijoita:

„"Wenn es Flüchtlinge gibt, die ein Problem damit haben, die Freiheitsrechte anderer Menschen zu respektieren, müssen wir mit aller Härte des Gesetzes gegen sie vorgehen." Es dürfe aber nicht übersehen werden, "dass der Großteil der Menschen zu uns gekommen ist, weil sie in ihren Herkunftsländern ihres Lebens nicht mehr sicher sind".

Die Welt 04:19 – „Was wir bisher über die Attacken wissen – und was nicht“, http://www.welt.de/vermischtes/article150612301/Wa...

Joku saksalainen provinssinationalisti voisi väittää, etteivät Hampurin ja Kölnin tapahtumat liity toisiinsa mitenkään, koska Nordrhein-Westfalen ja Hampuri ovat ihan eri osavaltioita. Ihmiset eivät kuitenkaan yleensä ajattele näin.

Jos Kölnin ja Hampurin tapahtumilla on yhteisiä tekijöitä keskenään, sitten samoja yhdistäviä tekijöitä on myös näiden tapahtumien ja Suomessa ilmenneiden samankaltaisten kehityspiirteiden välillä. Tällöin yhdistäväksi selittäväksi tekijäksi nousee alkuperämaan ja islamin uskon naiskuva ja väkivaltaa legitimoiva maskuliinisuusnormi, kuten tieteellisissä tutkimuksissa on jo aiemmin todettu. Turha tätä on varsinkaan sosiaalidemokraattien epätoivoisesti kiistää, kun siitä kiistämisestä aiheutuu aluksi poliittista tappiota ja sitten sen joutuu kuitenkin nielemään.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Sosiaalidemokraattinen näkemys -

Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Ralf Jäger (SPD) lausuu, että heille ei käy se, että pohjoisafrikkalaiset miesryhmät järjestäytyvät nöyryyttääkseen naisia röyhkeillä seksuaalisilla hyökkäyksillä. Tässä on siis mainittu yksi etninen ryhmä eikä kaikkia mahdollisia:

”Nordrhein-Westfalens Innenminister Ralf Jäger (SPD) hat die sexuellen Übergriffe auf Frauen und die Raubüberfälle am Kölner Hauptbahnhof in der Silvesternacht verurteilt. "Wir nehmen es nicht hin, dass sich nordafrikanische Männergruppen organisieren, um wehrlose Frauen mit dreisten sexuellen Attacken zu erniedrigen", sagte Jäger dem "Kölner Stadt-Anzeiger".“

Die Welt 07:41 - "Wir nehmen dreiste sexuelle Angriffe nicht hin", http://www.welt.de/vermischtes/article150612952/Wi...

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Rasistin uho mamuraiskauksista on samaa naisten seksuaalista hyväksikäyttöä ilman lupaa kuin raiskauksetkin. Nämä Suomi-rasistit ovat meidän yhteiskuntamme pohjasakkaa, mutta heitäkin on vaan siedettävä. Ikinä se rasistiporukka ei tule viisastumaan tai oppimaan tämän maan tavoille.

Kari Ahveninen

Jep jep. Matujen raiskauksia nyt vain tulee sietää, kun raiskaavat-han suomalaisetkin. Ja rasististahan se nyt on puuttua tähän tuontitavarana tulevaan huonosti käyttäytyvään porukan osaan, kun suomalaiset VHM-rassistitkin hyväksikäyttävät ilman lupaa.

Han.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Rasisti ei ole vielä oppinut sivistysmaan tavoille ja tuskin koskaan oppiikaan. Tämän maan heikkolahjaisinta porukkaa pitää vaan yrittää ymmärtää ja pitää pois pahanteosta. Ilmeisesti ovat nyt jengiytymässä ja lähdössä kaduille häiriköimään ja pahoinpitelemään tummaihoisia ihmisiä. Kohta alkaa olla todella turvatonta liikkua ulkona kun väkivaltaiset ja sekopäiset "järjestyspartiot" ovat liikkeellä.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #42

"Ilmeisesti ovat nyt jengiytymässä ja lähdössä kaduille häiriköimään ja pahoinpitelemään tummaihoisia ihmisiä"

Börje, näetkö tässä mitään samankaltaisuutta väittämääsi?

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa_kolnin_...

Vastaan sinulle näin:

Kun mielestäsi rasistit ovat "ilmeisesti" menossa jengeineen kaduille häiriköimään ja pahoinpitelemään tummaihoisia ihmisiä, Saksan Kölnissä tummempi-ihoiset todistettavasti ovat olleet häiriköimässä ja pahoinpitelemässä vaaleaihoisia naisia! On siis eroa sillä, mitä luulee tapahtuvan ja mitä todella tapahtuu! Vai voitko väittää "suuressa viisaudessasi" jotain muuta?

Oikea kysymys kuuluukin, että keillä "alkaa olla todella turvatonta liikkua ulkona kun väkivaltaiset ja sekopäiset "sensuroitu" ovat liikkeellä"?.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi Vastaus kommenttiin #45

vast. Kaikilla, väkivaltaiset ja sekopäiset kun ovat aina turvattomuutta aiheuttavia tekijöitä rotuun, uskontoon tai koulutukseen katsomatta.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema Vastaus kommenttiin #45

Ihonväri ei liity asiaan, ei ainakaan Kölnissä, jossa pohjoisafrikkalais- ja arabitaustaiset ovat suhteellisen vaaleaihoisia (maahanmuuttajia), eivät ainakaan mustia.

Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Ralf Jäger (SPD, sosiaalidemokraatti) ilmaisee tämänaamuisessa lausunnossaan, epäilemättä asiaa harkittuaan ja saatuaan poliisi ym. –raportit, Kölnin tapahtumien

a) epäillyt tekijät ja (etnisen) viiteryhmän, ” että pohjoisafrikkalaiset miesryhmät”
b) tekotavan ja motiivin, ” järjestäytyvät nöyryyttääkseen puolustuskyvyttömiä naisia röyhkeillä seksuaalisilla hyökkäyksillä”.

http://www.welt.de/vermischtes/article150612952/Wi...

Suomalainen aatesisar ja veli taas kiihtynee tästä, kun lausunnossa ei ole puhuttu samassa yhteydessä mitään siitä, että Suomessa tapahtuu ja ilmoitetaan parisuhteissa raiskauksia ja työpaikoilla esiintyy seksuaalista häirintää. Kyse ei ole kuitenkaan samasta asiasta, kun kukaan ei edes väitä, että a) kantasuomalaiset miesryhmät b) järjestäytyvät nöyryyttääkseen puolustuskyvyttömiä naisia röyhkeillä seksuaalisilla hyökkäyksillä julkisessa tilassa.

Jukka Mäkinen Vastaus kommenttiin #42

"Kohta alkaa olla todella turvatonta liikkua ulkona kun väkivaltaiset ja sekopäiset "järjestyspartiot" ovat liikkeellä."

Mikä ihmeen syy Börjellä on pelätä järjestyspartioita?
Ellei sitten...hmmm... jos vaan lopettaisit sen naisten ja teinityttöjen (-poikien?) ahdistelun, niin voit aivan turvallisesti liikkua ulkona. :)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #54

Turvattomuus syntyy tarpeesta suojella näiden rasistipartioiden sattumanvaraisia uhreja.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen Vastaus kommenttiin #42

Kiitos kertomasta! Nyt sen tiedän, että olen heikkolahjainen, tämän kansan pohjasakkaa enkä koskaan voi oppia sivistyneille tavoille.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #77

Oletko eri mieltä? Uskotko kykyysi kehittyä edes normaalikansalaiseksi?

Petri Muinonen Vastaus kommenttiin #42

Anteeksi Börje, mihin sivistysmaahan viittaat? Rantaruotsiin vai Mannerheimintien ja Töölönlahden väliseen kaistaleeseen?

Suomalainen mediaanisivistynyt nauttinee aamukahviaan jossain Nastolan ABC:llä vanhaa juorulehteä lukien. Että niillekö maan tavoille rasistileimasi ansanneiden pitäisi oppia? :D

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Jos kirjoittaa kielteisesti maahanmuuttajien suorittamista raiskauksista, on siis rasisti ja samalla vähintään syyllistynyt naisten hyväksikäyttöön. Börje, onko sinun suhteellisuudentajusi nyt tässä asiassa ihan kohdallaan?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Näihin blogeihin ja ns. keskusteluihin ei pitäisi koskea tikullakaan mutta menköön nyt yhden kerran.

Kulttuureissa on eroja. Käytöstavat ja normit ovat erilaisia. Sitten on erilaisia perheitä ja ylä-, keski-, ja ns. alaluokan käyttäytymistavat ja ajatukset oman kulttuurinsa sisällä.

Kuten kirjoittaja toteaa Suomessa raiskaus tapahtuu 85% yksityisessä tilassa ja usein tuttujen ihmisten kesken. Yleisesti ottaen naiset ovat uskaltaneet liikkua ilman turhia murheita kunhan varovat valomerkin jälkeistä aikaa ja muita loogisia tilanteita suomalaisessa kulttuurissa, jossa voi johonkin kaistapäähän törmätä.

Suomeen on tunkeutunut 30 000 aivan erilaisen kulttuurin edustajaa. Näiden kulttuurien vinksahtaneiden yksilöiden käytöstavat, normit ja ajatukset ovat aivan erilaisia kuin vastaavan suomalaisen. Tämän näkee lööpeissä joista on voinut lukea kuinka erityisen sairaat yksilöt hyökkäävät naisten kimppuun keskellä päivää, jopa porukassa, meidän kulttuurillemme aivan käsittämättömistä syistä. Erehtyikö nainen katsoman silmiin ? Oliko vain muuten huora koska liikkui yksinään kodin ulkopuolella? Suomalainen ei voi ymmärtää.

Tästä johtuu pöyristyttävän huono keskustelu varsinkin viime kuukausien aikana. Pitääkö suomalaisten naisten muuttaa käytöstään, että sitä uskaltaa edes ovestaan astua ulos? Pitääkö palkata lisää sosionomeja ja käyttää 100 M€ lisää kotouttamiseen jotta jokainen matu, ne kaistapäätkin, ymmärtää, että ovat nyt eri maassa ja kulttuurissa kuin mistä tulivat ja tässä kulttuurissa esimerkiksi nainen käyttäytyy aika eri tavoin kuin hänen oman maansa nainen? Jokainen täyspäinen ymmärtää, että Suomi pysyköön Suomena, ja tavallisen, ei sekopäiselle, matulle riittää oivallaukseen , että nyt asiat ovat aika toisin kuin vaikka vilkaisee tänään ikkunasta ulos.

Käyttäjän NiiloValtuustoonKrki kuva
Niilo Kärki

"Maahanmuutto ei koskaan voi tarkoittaa sitä, että keskeiset arvomme, demokratia, tasa-arvo ja ihmisoikeudet kyseenalaistetaan.”
Edes kyseenalaistetaan!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Niin kauan kuin minä muistan, raiskausrikosten naurettavat tuomiot (asteikkojen alapäästä) ovat kiukuttaneet ja puhuttaneet kansaa. Ja tämä ei liity mitenkään turvapaikanhakijoihin.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Kummasti vain jotkut "unohtavat" tämän =)

Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

Koska minussa asuu ilmeisesti pieni masokisti, päätin lukea tämän blogin vaikka kaikki kirjoittajan taustassa viittasi siihen mitä tuleman pitää.

Jotenkin tässä blogistin soopassa kiteytyy se, että miksi tämä maa on alkanut vaikuttaa päivä päivältä vastenmielisemmältä paikalta asua, kaikista hyvistäkin puolistaan huolimatta. Onneksi aamiaisen syönnistä on jo muutama tunti.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Itse tunnen samoin kun havaitsen että on olemassa ihmisiä jotka toivovat joidenkin kohtaavan väkivaltaisen kohtalon esim. raiskauksen.

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Päätin aluksi samoin olla lukematta blogia, koska arvasin mitä täältä löytyy. On tasan turhaa väittää, etteikö tavallinen suomalainen mies ole aina tuominnut raiskauksia ja tuomitsee edelleen.
Käräjillä kaikkein keljuimpia juttuja oli juuri raiskaukset j naisiin kohdistunut muu väkivalta. Oli vaikeaa olla tasapuolinen, eikä antaa oman mielipiteen vaikuttaa tuomioon.
Myönnän tuomioitten kuulostavan liian lieviltä ja sitä ne todella ovatkin. Laki antaisi mahdollisuuden pitempiinkin tuomioihin, mutta vakiintunut käytäntö ja yhdenmukaisuus ei anna. Jos tuomio poikkesi tavanomaisesta, valitus hoviin muutti sen takaisin normiston sisälle.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Olisi kannattanut sosionomi-puheenjohtajan kannattanut jättää tämä aine kirjoittamatta, demarisontaa, tosin linjassa kun katsotaan lantapatteria etäämmältä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

En osaa linkittää, mutta facebookissa pyöri video jossa Ruotsissa raiskannut puolusteli tekoaan sanoilla, minä näin, että olit märkä ja halusit minut.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

...mutta sinulla oli unelma?

"Jopa tuhannen ulkomaalaisen joukko ahdisteli naisia Kölnissä uutenavuotena – poliisilla tänään kriisikokous"

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1451962290216?jako=5ae4...

pekka numminen

"Miksi nämä miehet eivät rynnänneet apuun ja vaatineet toimia kun suomalainen johtaja, isäntä, poikaystävä, aviomies, tuttava tai ohikulkija raiskasi?"

En ole kertaakaan elämässäni jättänyt puuttumasta törkeään pahoinpitelyyn/raiskaukseen tai hyväksynyt tälläistä lähipiirissäni.

Ilmeisesti siis puhut omasta lähipiiristäsi ja itsestäsi, jotka siis ette ole puuttuneet näihin raiskauksiin?

Miksi Sinä Anette Karlsson ja mispuoliset läheisesi ette ole rynnänneet apuun ja vaatineet toimia kun suomalainen johtaja, isäntä, poikaystävä, aviomies, tuttava tai ohikulkija raiskasi?

Jukka Mäkinen

"Miksi Sinä Anette Karlsson ja mispuoliset läheisesi..."

Hölmö kysymys. Eihän paremman väen tule sotkeutua suomenkielisen rahvaan tekemisiin. Niitä varten on maahan aikanaan tuotu ja luotu pappi ja poliisi.

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Yksi lause riittää osoittamaan kirjoituksen täydeksi roskaksi:
vankiloissa raiskaajat ovat alinta kastia.

Jos ei ole huomannut suomalaisten lakia jyrkempää suhtautumista raiskauksiin, sen täytyy johtua halusta nähdä suomalainen mies demonisena.

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Ainiin, en usko, että mamu-raiskaajat sanomalla jättävät raiskaamatta. Raiskauksessa on kyse toisen tahdonvastaisesta kehoa koskevasta teosta ja tekijän arvot sallivat sellaisen. Selvin päin, mikä on vielä ikävämpää. Osa voi ottaa opiksi. Rangaistuksen pelko puree osaan (tosin Suomessahan puolet raiskausrangaistuksista on käytännössä varoituksia). Loput eivät ota opiksi.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Olet oikeassa, ja erittäin ikävää ovat sellaiset lausunot joissa suorastaan toivotaan jonkun joutuvan mainitun rikoksen uhriksi. Mitähän tälläisten toiveiden esittäjille oikein pitäisi tehdä?

Käyttäjän LeilaHovatov kuva
Leila Hovatov

Mielenkiintoisia näkökulmia puolin ja toisin. Se mikä minua häiritsee, kun puhutaan raiskauksesta rikoksena, on että koskaan ei keskustella raiskaajan motiiveista. Onko aiheesta tehty tutkimuksia? Siis miksi VHM tai ulkomaalaistaustainen raiskaa, onko ajatuksissa yhteneväisyyksiä vai löytyykö eroja? Itse ajattelen, että oli tekijä kuka tahansa, niin taustalta löytyy naisen ihmisarvon mitätöinti, empatiakyvyttömyys, itsekkyys (otan koska voin ja haluan just nyt) ja ylemmyydentunto kun pystyy alistamaan heikomman omaan tahtoonsa.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Tieteellisiä tutkimuksia on tehty lukuisia, ainakin Saksassa. Julkisessa tilassa harjoitettavan seksuaalisen väkivallan syytekijöiksi on havaittu uskonnollinen ylemmyydentunto sekä väkivaltaa legitimoiva miesnormi ja nyky-Saksassa nämä liittyvät erityisesti islamiin.

Neuköllnin (alue Berliinissä) ex-aluepormestari Heinz Buschkowsky (SPD, sosiaalidemokraatti) on vuosia kirjoittanut asiasta kirjoissaan.

Tänä aamuna julkaistussa lausunnossaan Nordrhein-Westfalenin osavaltion sisäministeri Ralf Jäger (SPD, sosiaalidemokraatti) esittää, että ei käy se, että pohjoisafrikkalaiset miesryhmät järjestäytyvät nöyryyttääkseen naisia röyhkeillä seksuaalisilla hyökkäyksillä.

Lausuma siis ilmaisee tekotavan, kohderyhmän ja motiivin ja tavoitteen – ”um wehrlose Frauen mit dreisten sexuellen Attacken zu erniedrigen” (Die Welt 5.1.2015).

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Eipä taida mennä viikoja kauempaa, kun lehdistä saa lukea kuinka suomalainen mies on hakannut tai tappanut vaimonsa ja usein mustasukkaisuudesta tai humalapäissään. Perheväkivalta on Suomessa suuri vaiettu ongelma. Raiskaus on äärimmäisen vastenmielinen ja vakava rikos ja aivan liian yleistä Suomessa, mutta kun siihen sekoitetaan turvapaikanhakijat asiallinen keskustelu siitä muuttuu mahdottomaksi.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

"Perheväkivalta on Suomessa suuri vaiettu ongelma."

Ottaen huomioon, että perheväkivallasta, tai tarkemmin ottaen miesten naisiin kohdistamasta väkivallasta käydään julkista keskustelua viikoittain, olisi mukava kuulla millä perusteella perheväkivalta on Suomessa vaiettu ongelma?

Samalla logiikalla, jolla jokaisen (myös kantasuomalaisen tekemän) julkisuuteen nousseen raiskaustapauksen yhteydessä esitetyt vaatimukset seksuaalirikosten rangaistusten kiristämisestä kääntyvät Karlssonin päässä muotoon "valkoisella miehellä on oikeus"?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Vaikenemisesta puhumisella tarkoitetaan tässä varmaan sitä, että nuo meillä oikeasti liiankin arkipäiväiset väkivalta-, raiskaus- ja lähetelytapaukset saavat yhtäkkiä taakseen käytännössä kansanliikkeen kun tekijöinä ovatkin sellaiset, jotka eivät olekaan 'perusväkeä'.

Siinä mielessä mieleen tulee helposti ajatus, että "valkoisella miehellä on oikeus" kun siihen ei puututa samalla tarmolla.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #69

Hannu, juuri tätä kommentillani tarkoitan ja juuri samaa yrittää ymmärtääkseni blogissaan myös Karlsson.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #69

Jaa, mitä minä olen seksuaalirikoksiin liittyviä keskusteluita seurannut, niin aika yksimielisesti niissä näyttäisi esiintyvän muutama teema: Tuomio ei ole riittävän kova, Saunan takana on tilaa, Itä-Suomen hovioikeus on penaalista, ja rikoksentekoväline pitäisi tuomita valtiolle.

Poikkeuksen muodostavat tiettyjen kansallisuuksien tekemät teot, joiden yhteydessä keskusteluun ilmestyy muutama rasismin vastainen esitaistelija länkättämään miten teko oikeastaan johtuu tekijän huonosta sosioekonomisesta asemasta, ei ole kovin vakava jne. jne.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #81

".. keskusteluun ilmestyy muutama rasismin vastainen esitaistelija länkättämään.."

Et vissiin ole kovin hyvin seurannut sitten. Aikalailla pelkästään paperilehtien kannet katsomalla olisit paremmin perissä siitä, kuinka paljon vähemmän julkisuutta suomalaisen tekemä raiskaus saa.

Jukka Mäkinen

Siinä mielessä perheväkivalta on vaiettu ongelma, että siitä nostetaan julkisuuteen vain mies hakkaa naista tapaukset.

Parisuhdeväkivallassa naiset ovat tekijöinä enemmän kuin miehet. Siitäkin vaietaan täysin, että ei-heteroparisuhteissa väkivaltaisuus on lähes kolminkertainen heterosuhteisiin. (kyseinen vaiettu tutkimus ei kertonut miten tämä korostunut väkivaltaisuus jakautui homo- ja lesboparien kesken, mutta aika hyvin voi arvata) Väkivaltaisuuden syynä on suomalainen nainen, joka tilastojen mukaan maailman väkivaltaisin nainen.

Käyttäjän LeilaHovatov kuva
Leila Hovatov

Perheväkivalta on iso ongelma kaikkialla, ei vain Suomessa. Tällä hetkellä ja jo useamman vuoden ajan, maahanmuuttajataustaiset naiset ovat enemmistönä turvakotien asukkaista. Taitaa olla niin, että "akat kuriin" mentaliteetti on vallitseva miesten ajatusmaailmassa. Raiskaus on tälle mentaliteetille sitten vaan luonnollinen jatkumo. Eivät kaikki miehet raiskaa, mutta voitaisiin kyllä tutkia miksi jotkut niin tekevät. Suomalaisten miesten kohdalta voi varmaan unohtaa tuon uskonnollisen ylemmyydentunteen osuuden. Eikä selitykseksi riitä edes syrjäytyminen, sillä raiskauksia tekevät kaikkien yhteiskuntaluokkien miehet.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Maahanmuuttajanaisten kokemasta perheväkivallasta ei myöskään julkisesti puhuta eikä niistä uutisoida. Muistan lukeneeni jostain jonkun vuosia vanhan tutkimuksen nimenomaa valkoisen miehen mentaliteetista raiskaustapauksissa ja siinä sanottiin, että harvemmin raiskauksessa on pelkästään seksistä kysymys, vaan naisen alistamisesta saatava mielihyvä. Luullakseni liittyy myös heikkoon itsetuntoon. Mies saattaa tuntea alemmuuden tunnetta ja tarpeettomuutta "kovaan" länsimaalaiseen tasa-arvonsa tuntevaan naiseen nähden. Maailma on muuttunut eikä naiset ole enää kotihengettäriä kuten ennen, vaan piinkovia "bisnesnaisia". Sääliksi käy välillä suomalainen (naisen alistama) mies. <---- Viimeistä lausetta ei tarvi ottaa liian kirjaimellisesti.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Vaiettu ongelma on naisten miehiä kohtaan suorittama parisuhdeväkivalta. Osaavat ne naisetkin nimittäin.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Luit kyllä blogitekstin todella huonosti jos siitä tuollaista sait irti. Eihän siinä edes mainittu sen enempää muslimeja kuin turvapaikanhakijoitakaan?

Blogiteksti ihmetteli, miksei KAIKKIIN raiskauksiin ja eitoivottuihin lähentely-yrityksiin puututa samalla tapaa. Millä ihmeen tavalla se muuttuu kenenkään puolella olemiseksi?

Jukka Mäkinen

"Blogiteksti ihmetteli, miksei KAIKKIIN raiskauksiin ja eitoivottuihin lähentely-yrityksiin puututa samalla tapaa."

Ainoastaan blogistin demarityperyys saa hänet edes esittämään moisia kysymyksiä. Vai pitääkö Uudenmaan demarinaisten vaatimuksesta ja luvalla ulottaa katupartiointi demarinaisten makuuhuoneisiin, ettei demarinaisen ukko pääse salaa livauttamaan. Voi olla että blogistin makuuhuoneessa käy samanlainen ihmisvilinä kuin Kaisaniemen puistossa, mutta lain mukaan se on edelleen yksityisaluetta ja kotirauhan suojeluksessa, ja sinne ei voi valvontaa viedä, toisin kuin Kaisaniemenpuistoon tai Lieksan jänkhälle.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #93

Nyt on kyllä ehkä typerin kommentti, jonka olen näillä palstoilla vähään aikaan nähnyt.

Osaatko siis vastata kysymykseen, vai uhoatko vain?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #104

Kyllä blogisti selkeästi esittää närkästyksensä siitä, että "yksityisissä tiloissa" mahdollisia raiskauksia ei estetä/keskeytetä valkoihoisten kantasuomalaisten "apuun ryntäyksellä" viitaten tällä niin meihin kaikkiin suomalaismiehiin , poliiseihin kuin katupartioihinkin.

P.S. Blogin kirjoittaja on kirjoittanut tekstinsä ilmeisessä henkilökohtaisessa tunnekuohussa :
"Minua ällöttää kun seksuaalista väkivaltaa yritetään kohdistaa minuun."

Janne Suuronen Vastaus kommenttiin #107

Ja minusta on turvallista olettaa, ettei maahanmuuttajapariskuntien makuuhuoneissa puolisoiden välinen raiskaus ole kanta-Suomalaisia pariskuntia ainakaan yhtään harvempaa; liekö edes läheskään kaikki maahanmuuttajanaiset tietävät sen olevan Suomessa laitonta saati että lähtisivät siitä (suvunkaan painostuksesta) tekemään poliisille ilmoitusta.

Anetten puheenvuoron sanoma (ettei raiskauksia tulisi ottaa rasistisisen maahanmuuttokeskustelun keppihevoseksi) on eittämättä oikea, mutta esittämistyyli tyypillistä suuresti ärsyttävää kanta-Suomalaisia miehiä syyllistävää jargonia. Siksi itsekin kehoitin tuossa ylempänä kommentissan keskittymään itse asiaan eli raiskausten vähentämiseen. Ja rahahyötyajattelun pohjalta aloittamaan aluksi sieltä, missä tuotos-panos suhde on kaikkein paras.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #107

"viitaten tällä niin meihin kaikkiin suomalaismiehiin , poliiseihin kuin katupartioihinkin"

Blogisti ei viittaa apuun ryntäämisen keinoihin vaan siihen, että apuun on rynnätty. Aika sisälukutaidoton pitää olla, jos tuossa lukee toiveen makuuhuoneissa partioimisesta.

P.S. Se, että sanot huomaavasi blogistin henkilöhohtaisen tunnekuohun ja silti kommentoit täysin ohi siitä, mitä selvästi tarkoitettiin, vaikuttaa myös jonkinlaiselta henkilökohtaiselta tunnekuohulta.

Suvi Eskelinen

Ketään ei saa raiskata!!!! Suomessa on jo niitä paskasäkkejä ihan riittävästi, ei tänne lisää heitä haluta! Raiskaajien "tuomiot" ovat onnettomia ja pääsevät kuin koirat veräjästä. Viime syksystä saakka kun pakolaiskeskuksia alkoi syntyä kuin sieniä sateella, naiset ovat saaneet kulkea varuillaan ja pelätä milloin puskasta hyökkää yksi tai useampi raiskaaja. Mikä on kaikkein pahinta ja sairainta: sinun kaltaisesi puolustelevat heidän tekojaan ja vetoavat aina siihen, että suomalaiset miehetkin raiskaavat. Se jos mikä on ala-arvoista!

Jussi Väinönheimo

Taas persu trollit liikkeellä ihan Göbbelsin ajatusten mukaan...vitut, joo, kävelkää ankanaskelia ja tuulettakaa oikeata kainaloa. heil Hilteri, kumma mistä nuita vituttomia hitlerin morsiamia löytyy, ei auta avuttomalla ku saisivat raamatun mukaisen rangaistuksen, kolmanteen polveen joku v*tun rangaistus.

Pasi Tervonen

Anette, Pitäisikö logiikkaasi noudattaen lopettaa myös se rasistihuutelu, sen takia että myös maahanmuuttajien joukossa rasismi on vähintään yhtä yleinen ilmiö kuin kantaväestön keskuudessa? Miksi sinä et puutu myös maahanmuuttajien harjoittamaan rasismiin?

Suomen ainoa rasistisin motiivein tapahtunut murha on tähän mennessä tapahtunut kantaväestöön kuulunutta kohtaan.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Blogisti ei puutu kenenkään harjoittamaan rasismiin, vaan ihmettelee mikseivät suomalaisten raiskaamiksi joutuvat saa kansanliikettä tuekseen.

pekka numminen

Mitä helvettiä mikään kansanliike auttaa raiskauksen uhria?
Jos olen vaatimassa kovempia tuomioita yleisesti kaikille väkivaltarikollisille, niin en oleta tämän auttavan mitenkään uhreja, haluan vain kostoa valtion toimesta tekijöille. Rangaistusten tulee olla riittäviä ja kohtuullisia, jotta enemmistön mielestä jaetaan oikeutta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #87

"Mitä helvettiä mikään kansanliike auttaa raiskauksen uhria?"

Niin, sitä minäkin ihmettelen. Tällä hetkellä se näyttää aiheuttavan pelonlietsontaa ja katupartiointia, somemeteliä ja kalabaliikkia.

Pointti ei siitä muuksi muutu. Huolestunut kansa haluaisi osata tehdä asialle jotain kun kyseessä ovat turvapaikanhakijoiden tekemät tai tekemiksi väitetyt raiskaukset, mutteivät korvaansa lotkauta kun tekijä onkin oma naapuri.

Eli kyse ei ole siitä, että kansanliike jotain pystyisi tekemään, vaan siitä mitä kansanliikkeiden nousemisesta voi päätellä omasta raiskauskulttuuristamme.

Jukka Mäkinen

Anetten mukaanhan ne kaikki suomalaisraiskaajat ovat suomalaisnaisten makuuhuoneissa, joten Hannu menee sitten Anetten makuuhuoneeseen vahtimaan Anetten kunniaa.

Tai olisko tuo juuri koko blogin taustalla. :D

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #94

Et ilmeisesti osaa lukea?

Ei tämäkään kansanliike mitään pysty asialle tekemään. On erittäin epätodennäköistä että tämmoinen partio osuisi kohdalle silloin kun sitä tarvittaisiin. Myöskään pelonlietsonta ei auta yhtään.

Pointti on PELKÄSTÄÄN, ettei vastaavaa maniaa ole. Piste. Ei mitään muuta; ei ehdotuksia mahdollisista toimintatavoista saati, että tismalleen samat keinot pitäisi ottaa käyttöön. VAIN se, ettei vastaavaa melua nosteta raiskauksista yleisemmin, vaikka ei-ulkomaalaistaustaisten tekemiä raiskauksia on määrällisesti enemmän.

Vesa Virtanen

Kirjoittaja on täysin oikeassa siinä, että riippumatta onko maahanmuuttajia vai ei, raiskauksia tapahtuu. Tämä on täysin totta! Täytyy kuitenkin muistaa, että ilman "humanitääristä" maahanmuuttoa olisi lukemat kovin erilaiset. Vaikka kuinka vaaleanpunaisten linssien läpi asiaa tarkastelee, niin se tosiasia ei muutu, että irakilaisten sekä somalien raiskauskerroin on 17. Kantasuomalaisiin nähden. Usein kuulee vastaväitteenä "suomalainen hakkaa vaimot ja lapset" . No tilastoitu fakta tässäkin on, että mamujen edustus kotiväkivallassa on huomattavan yliedustettuina kantaväestöön nöhden, vaikka kulttuuri pohjimmiltaan tukee asiasta vaikenemista. Sinänsä olen sitä mieltä, että tämä "raiskaus" keskustelu on saanut koko maahanmuuttoleskustelussa yliotteen. Tosiasiassa vaikka aiheena järkyttävä, on se kokonaisuutta ajatellen haittavaikutuksena pienin ja vähäpätöisin suurta massaa ajatellen. Yksittäiselle uhrille toki eri näkökulman asia. Koko kansaa ajatellen on haitat muilla osa-alueilla ja ne on jo todettu Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa ym. Vaikka valtamediat sinnikkäästi näiden uutisoinnin estävätkin.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Miksi tekijöiden viiteryhmän yliedustus tilastoissa aiheuttaisi erilaisen reaktion itse rikokseen ja siitä keskusteluun? SITÄ blogisti kysyy - miksi suomalaisten tekemien raiskausten johdosta ei nouse kansanliikettä, vaikka ne faktuaalisesti ovat suurempi määrä raiskauksia?

Tämän blogin aihe EIVÄT ole maahanmuuttajat, heidän tekemänsä raiskaukset tai mikään muukaan turvapaikanhakijoihin liittyvä. He ovat vain kontrastina, yrityksenä huomauttaa kaikille että raiskatulle ei ole mitään merkitystä sillä, kuka raiskaa.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Börje Uimonen 5.1.2016 09:13

"Rasistin uho mamuraiskauksista on samaa naisten seksuaalista hyväksikäyttöä ilman lupaa kuin raiskauksetkin. Nämä Suomi-rasistit ovat meidän yhteiskuntamme pohjasakkaa, mutta heitäkin on vaan siedettävä. Ikinä se rasistiporukka ei tule viisastumaan tai oppimaan tämän maan tavoille."
---------------------------

A. O. Freudenthal toi Ruotsista rasismin Suomeen. Rotuoppi poistettiin RKP:n virallisesta puolueohjelmasta jo 11 vuotta Hitlerin kuoleman jälkeen eli samana vuonna kun Uppsalan rotutieteen laitos lopetti julkisen toimintansa. Epäviralliset rotuilijat vielä huutelevat keskustelupalstoilla ja vaativat etuiluoikeuksiensa säilyttämistä etelä-afrikkalaiseen malliin.

Olisiko Börjellä joku vinkki, miten kaikki freudentalismin jämät saataisiin Suomesta tuhottua? Anette Karlsson voisi sitten reseptisi mukaan ruveta tuhoamaan niitä freudentalismin jämiä kotiseudullaan Porvoossa.
Kyllä rasismi Suomesta lähtee kuin kuppa Töölöstä, kunhan vaan tuhotaan tautipesäke.

--------------------------

"Ikinä se rasistiporukka ei tule viisastumaan tai oppimaan tämän maan tavoille."

Älä vaivu synkkyyteen Börje! Reipas toiminta asian hyväksi varmaan piristää ja luo luottamusta asiasi onnistumiseen.

Jouko Markula

Niinkauan kun näillä "turvapaikanhakijoilla" on monikertainen edustus raiskaustilastoissa lukumääräänsä nähden, on puolustuksen syytä pitää suunsa kiinni, sillä tämä heidän tarjoamansa raiskauskulttuuri ei tässä maassa kauaa oleile. Se poistuu heidän("turvapaikanhakijoitten", joka ei ole reisien välissä, muuten) mukana maamme rajojen ulkopuolelle tuotapikaa.
Kirjoittajan on syytä hävetä omaa tietämättömyyttään asian tiimoilta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Sama se sille raiskatulle on, kuinka suurta yliedustusta raiskaajan viiteryhmä sattuu nauttimaan rikostilastoissa.

Et selvästikään tajunnut lukemaasi pätkääkään.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Lohtua tulossa alustajalle. Oikeusministerinä on nyt Lindström Henrikssonin sijasta. Itse kyllä toivoin sille pallille Halla-ahoa. Jos Jussi olisi ohjaimissa, niin häkit heiluisivat jo kautta maan.

Alustajan kannattaisi loikata lepsuista demareista persuihin.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/83581-raiskaustuom...

"Kotimaa
|
Raiskaus

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja kansanedustaja Anna Kontula (vas.) pitävät seksuaalirikostuomioita verrattain lievinä.

– Olen sitä mieltä, että seksuaalirikosrangaistukset ovat Suomessa muuhun rangaistuskäytäntöön verrattuna liian lieviä. Rangaistusskaalaa pitäisi käyttää enemmän yläpäästä, Niinistö sanoi Uudelle Suomelle eduskunnassa.

–Voidaan sanoa, että ne ovat verraten lieviä ylipäätään moneen muuhun rikostyyppiin. Voidaan kysyä kuinka reilua on, että omaisuuteen kohdistuvat rikokset tuomitaan verraten raskaasti verrattuna esimerkiksi seksuaaliseen väkivaltaan tai väkivaltaan ylipäätään, Kontula sanoi Uudelle Suomelle eduskunnassa.

Oikeusministeri Jari Lindström (ps.) kertoi, että seksuaalirikosten rangaistusten kiristämistä selvitetään.

–Hallitusohjelmassa on kirjattu, että asiaa selvitetään. En ota kantaa yksittäiseen asiaan, mutta kyllä tätä pitää selvittää, Lindström sanoi medialle eduskunnassa.

Niinistön mielestä olisi hyvä, jos ehdollisen ja ehdonalaisen välissä olisi tiukempia rangaistusmuotoja, kuten pantarangaistus ja kotiaresti"

-------------------------

Suomen ehkä pitäisi myös lähettää konsultteja muslimimaihin raiskaajien häkittämisen edistämiseksi. Seurantapantojakin voitaisiin laittaa kinttuihin ja sitä rataa. Vai olisiko se yleensä tuhoisaa kulttuuri-imperialismia, joka lisäisi kansallisia selkkauksia ja henkistä pahoinvointia kohdemaissa?

Jouni Järvinen

Miksi hyväksyt sen tosiasian että maahantulijat raiskaavat usemmin kuin suomalaiset? Eikö kuitenkin ole tarkoitus ettei raiskauksia tapahdu. Tuntuu siltä että haluat tänne lisää tulijoita.

Pari viikkoa sitten tulin bussilla kotiin ja viereisellä istuimella nyyhki nuori nainen. Hän kertoi kahden tulijan raiskanneen hänet ja hänen siskonsa. Mitä mielestäsi hänelle olisi pitänyt sanoa? Ei se haittaa kun he eivät olleet suomalaisia.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kuka hyväksyy? Blogisti? Ei hyväksy, lue blogi uudestaan niin ehkä ymmärrät toisella kertaa.

Hieno anekdootti, onhan siitä tehty rikosilmoitus?

Jouni Järvinen

"Hieno anekdootti, onhan siitä tehty rikosilmoitus?"
Puheista ymmärsin että on tehty.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #115

Puheissa oleva rikosilmoituskin on anekdootti. Etenkin kun se on kuulopuheisiin perustuva puheissa oleva rikosilmoitus.

Näitä puheita ollaan tässä kuunneltu syksystä lähtien ja osa niistäkin, joista oikeasti on tehty rikosilmoitus on osoittautunut vääriksi. Ymmärrät varmaan tästä, miksi anekdootin todistusaro ei ole kovin suuri.

Jouni Järvinen Vastaus kommenttiin #117

Nainen syytti itseään siitä että oli vienyt sisarensa paikkaan jossa se tapahtui.
Elämäni aikana en ennen ole kuullut itse henkilokohtaisesti raiskauksesta. Tietekin lehdistä niistä saa lukea.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Sosiaalidemokraattinen kanta –

Saksan Liittotasavallan perheministeri Manuela Schwesig (SPD, sosiaalidemokraatti) piti Berliinissä Kölnin ja St. Paulin joukkohyökkäilyn takia lehdistötilaisuuden, jossa hän lausui, mm. että

- Miesten eikä naisten tulee muuttaa käytöstään. Ajat jolloin naiset eivät voineet kulkea lyhyissä hameissa ovat ohi.

- Jos jokin tietty ryhmä ei osoita mitään kunnioitusta naisia kohtaan, se on sanottava suoraaan/ Meidän on selkeästi nimettävä ne ryhmät, jotka eivät osoita mitään kunnioitusta naisia kohtaan.

Mobiililaitteella demarinaisen puhe on myös kuultavissa Die Weltissä,
http://www.welt.de/politik/article150628792/Nicht-...

„Zeit, in der Frauen keine Miniröcke tragen dürfen, ist vorbei“

Als „abscheulich“ bezeichnet Bundesfamilienministerin Manuela Schwesig in Berlin bei einer Pressekonferenz die Vorfälle in Köln. Die Diskussion geht nach ihrer Meinung in die falsche Richtung: „Nicht die Frauen müssen ihr Verhalten ändern, sondern die Männer“, sagte sie. Die Zeiten, in denen Frauen keine Miniröcke anziehen dürfen, sind vorbei. Sie warnte vor einem Generalverdacht gegen Flüchtlinge. „Aber wir müssen klar benennen, wenn bestimmte Gruppen keinen Respekt vor Frauen zeigen“, sagte Schwesig. „Diese Fälle zeigen, dass sexuelle Gewalt in Deutschland ein Thema ist."

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Tässä samassa yhteydessä kannattaisi myös lähteä siitä, että seksuaalinen ahdistelu on tilanne, joka saattaa kehittyä raiskaukseksi.

Sen osalta kuitenkin helposti näkemykset eroavat. Demareillakinhan on kokemusta tästä:
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kuka-teki-mit...

Seksuaalista ahdistelua ei suinkaan aina pidetä paheksuttavana vaan siitä närkästyväaä naista nipottajana. En tiedä, onko seksuaalinen ahdistelu tai ulkoiseen olemukseen liittyvä hyökkäys sukupuolisesti epäsymmetristä. Ikävää se joka tapauksessa on. Kaikkihan muistanevat myös Tupolevin veljekset...

Ei tämä kaikki kaunista katseltavaa ole. Eikä taida tulla myöskään minkäänlaista ymmärrystä eri osapuolten välille.

Käyttäjän NinniYlikallio kuva
Ninni Ylikallio

Pakko oli naisena ottaa kantaa, ettei rehellisiä, raiskauksista itsensä irtisanovia miehiä syyllistetä sovinismista. "Minua harmittaa, että naisten ”huorittelu” ja koskettelu on maassamme yleinen käytäntö..." Huh, missähän pusissa sitä on itse elänyt, kun en ole huomannut tätä maassamme toteutettavaa kirjoittamatonta käytäntöä. Tai no, joskus opiskeluaikanani kävin baarissa opiskeluporukan kanssa ja tummempi mieshenkilö hiipi väkisin iholle. Kovemmin, kuin suuttui ja sanoi ei, oli heti v**un huora.

Olen törmännyt sellaiseen kirjoittamattomaan käytäntöön maassamme, että raiskaajaa, oli se minkä värinen tai taustainen tahansa, paheksutaan. Kirjoitettuja käytäntöjä maassamme on, kuten laki. Huolestuttavinta on ehkä se, että jos suomalaiselta kysyy saako raiskata, hän tietää vastauksen, ei saa. Enkä väitä, etteikö suomalaisetkin raiskaisi, mutta he tietävät ainakin, että se ei ole ok. Jos tietynmaalaisilta nuorilta miehiltä kysytään samaa, vastaus voi olla hieman eri. No mitäs vilkaisi silmiin, ei pukeutunut jätesäkkiin, käveli liian ripeästi, oli muuten vain ärsyttävän oloinen...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

" Jos tietynmaalaisilta nuorilta miehiltä kysytään samaa, vastaus voi olla hieman eri"

Olet tässä kyllä väärässä tai saanut jonkinlaisen uhovastauksen - samanlaisen kuin näillä rajatkiiniväellä on ollut tapana toivotella suvakkinaisille raiskatuksi tulemista. Kumpikaan ei tarkoita, etteivätkö ymmärtäisi raiskauksen olevan väärin.

Se sitten, kuka mitäkin pitää raiskauksena voi olla toinen juttu. Kuten blogistikin huomautti, ei siitä niin kauaa ole kuin avioliitossa tapahtuvaa raiskausta ei edes tunnettu.

Käyttäjän JukkaMattsson kuva
Jukka Mattsson

Eikö virallinen Suomi näytä olevan samaa mieltä asiassa kuin Kölnin Pormestari Henriette Reker? En ole kuullut vastustavia kannanottoja vaikkapa SDP:n leiristä.

Käyttäjän SimoHyytinen kuva
Simo Hyytinen

Tässä hyvä esimerkki siitä minkälaisia nappisilmiä meillä nyt täällä on:

This is a document issued by
Kingdom of Saudi Arabia
Ministry of Interior
Follow-upLOGONumber: 71466/J/H
Attachments:
Date: 25/5/1433 H. [April /17/2012 AD]

(Top Secret)
His Excellency General Suood Al-Thnayyan
The Classified [Secret] Office at the Ministry of InteriorMay Allah protect him

Peace be upon you and Allah's mercy and blessings
In reference to the Royal Court telegram No. 112, dated on 04/19/1433 H [March 3, 2012], referring to those held in the Kingdom jails accused with crimes to which Islamic Sharia law of execution by sword [decapitation] applies, we inform you that we are in dialogue with the accused criminals who have been convicted with smuggling drugs, murder, rape, from the following nationalities: 110 Yemenis, 21 Palestinians, 212 Saudis, 96 Sudanese, 254 Syrians, 82 Jordanians, 68 Somalis, 32 Afghanis, 94 Egyptians, 203 Pakistanis, 23 Iraqis, and 44 Kuwaitis.

We have reached an agreement with them that they will be exempted from the death sentence and given a monthly salary to their families and loved ones, who will be prevented from traveling outside Saudi Arabia in return for rehabilitation of the accused and their training in order to send them to Jihad in Syria.

Please accept my greetings.

[Signed]
Director of follow up in Ministry of Interior
Abdullah bin Ali al-Rmezan

CC:
Authority of enforcement of the common good and prevention of forbidden
Copy for general intelligence

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Mikähän tämän 'autenttisen' viestin lähde mahtaa olla?

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Tämä seksihommeli on vain yksi osatekijä monikulttuurisuuden valtakuntaa hajoittavassa ominaisuudessa.
Uskonnoissa juutalaiset ja muslimit ovat riidoissa ja VOKeissa sunnit ja shiiat erotetaan toisistaan riitojen välttämiseksi.
Taloudellisissa käsityksissä on eroavaisuuksia.
Eri keliset eivät ymmärrä toisiaan. Seuraavassa yhteiskuntatieteiden maisteri sanoo vankkana käsityksenään, ettei siitä ole koskaan seurannut mitään hyvää.

https://www.youtube.com/watch?v=tkCxwWA9PH4

Jos tämän nyt suomeksi sanoisi, niin yhteiskuntatieteiden maisteri pitää loogisesti tulkittuna yhteiskunnan kannalta erittäin huolestuttavana sitä, etteivät muukalaiset osaa suomen kieltä. Siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää. Eipä taida seurata vastaisuudessakaan.

Lars Fridman

Useat kehitysmaalaiset omaavat kulttuurin jonka tavat, perinteet ja uskonnon ohjeet ovat monesti vastoin lakejamme, demokratiaa, ihmisoikeuksia, sananvapautta, sivistystä ja tervettä järkeä. Sellaisten henkilöiden maahantulon vastustaminen ei ole rasismia vaan jokaisen sivistyneen valtion ja kansalaisen oikeus, ellei jopa velvollisuus.

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

"Rasismi" valtaa eeuun. Monessa maassa puuhaillaan pakolaisten koulimista kesymmille tavoille. Äkkiä siis irti rasistien unionista, vai mitä vihervasemmistolaiset ja freudentaalit?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016011020937282_...

"Uutistoimisto AFP kertoo, että Norjassa järjestetään kursseja turvapaikanhakijoille kursseja, joissa opetetaan, missä asemassa naiset ovat länsimaisessa kulttuurissa. Myös Belgian maahanmuuttoministeri on sanonut uudenvuodenaaton jälkeen, että maassa ruvetaan järjestämään luentoja ei-eurooppalaisille turvapaikanhakijoille siitä, miten arvostaa naisia. Tanska on jo aiemmin kertonut harkitsevansa opetusta.

Uudenvuodenaattona Kölnissä epäillään tuhatpäisen joukon ahdistelleen naisia, käyttäneen väkivaltaa ja varastelleen. Yön tapahtumista on tehty 379 rikosilmoitusta, joista lähes puolet seksuaalisesta häirinnästä.

Tapauksia on kirjattu myös muissa kaupungeissa. Epäiltyinä tekijöinä kaikissa kaupungeissa olivat ulkomaalaistaustaiset nuorehkot miehet."

--------------------------------

Irti rasistien unionista ja rautaa Norjan vastaiselle rajalle. Täällä eivät rasistit juhli!

Pai tö wei! Rasistit juhlivat VOKeissa. Rasistisesti käyttäytyviä sunneja ja shiioja ei voi kuulemma sijoittaa samaan loosiin. Tarkempaa tietoa ole, ovatko he Börjen mainitsemaa rasistista parantumatonta pohjasakkaa, vai onko heidän rasisminsa hienostuneempaa laatua.

-------------------

Börje Uimonen 5.1.2016 09:53

Rasisti ei ole vielä oppinut sivistysmaan tavoille ja tuskin koskaan oppiikaan. Tämän maan heikkolahjaisinta porukkaa pitää vaan yrittää ymmärtää ja pitää pois pahanteosta. Ilmeisesti ovat nyt jengiytymässä ja lähdössä kaduille häiriköimään ja pahoinpitelemään tummaihoisia ihmisiä. Kohta alkaa olla todella turvatonta liikkua ulkona kun väkivaltaiset ja sekopäiset "järjestyspartiot" ovat liikkeellä.

Toimituksen poiminnat